VARKENSSTAART ETEN! | WWB #1 – Gekke Markie & Laurens V.S. Quinsding & JeroenvHolland


Zijn jullie klaar voor de tweede Wander World Battle? In deze serie strijdt Quinty Misiedjan (Quinsding) samen met Jeroen van Holland (JeroenvHolland) als team rood tegen team blauw dat bestaat uit Mark Hoekx (Gekke Markie) en zijn beste vriend Laurens van Heugten. De twee duo’s strijden om de meeste Wander punten. Het tweetal dat aan het einde van de serie de meeste punten heeft verzameld zal in een finale tegen de winnaar van de volgende Wander World Battle strijden.

De Battle gaat van start met de Destination Challenge, beide teams moeten raden naar welke bestemming zij zullen vliegen. Ze krijgen zes aanwijzingen en mogen na elke ronde raden wat hun bestemming zal zijn. Elk goede poging levert punten op. Heb jij al enig idee waar deze duo’s heen gaan? Abonneer je nu op Wander en mis niks van deze spannende Battle!

Special thanks to Disney:
Bekijk hier de nieuwe trailer van Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge: http://bit.ly/Pirates-Trailer

Many thanks to AIS Flight Academy: Wil jij een opleiding tot piloot doen bij de enige school met baangarantie? Check: https://www.aisflightacademy.com/

Gekke Markie: https://www.youtube.com/user/gekkemarkie
Quinsding: https://www.youtube.com/user/quinsding
JeroenvHolland: https://www.youtube.com/user/JeroenvHolland

Wil je meer info? Bezoek dan onze website http://www.wander.network

Vergeet ons niet te volgen op social media:
Facebook: http://bit.ly/Wander_fb
Instagram: http://bit.ly/Wander_insta
Twitter: http://bit.ly/Wander_twitter

Over Wander:
Iedere woensdag om 16:00 uur gaan twee verschillende YouTubers, acteurs en muzikanten mee op Wander Surprise Trip. Met alleen een paspoort en een paklijst worden zij op reis gestuurd naar een onbekende bestemming en beleven daar de gaafste avonturen!

Op vrijdag om 16:00 uur komt de Wander World Battle online! Twee duo’s, twee landen en acht gruwelijke challenges. Iedere week wordt het een heftige strijd, want het winnende duo mag nog een keer mee op reis. Wie haalt de meeste punten en wint?!

Om je reiskennis uit te breiden kijk je iedere zaterdag om 12:00 uur naar de Wander List. Laat je inspireren en kom bijvoorbeeld te weten wat de meest bizarre zwembaden ter wereld zijn, waar je de mooiste duiklocaties kan vinden of wat de duurste hotelkamers ter wereld zijn.

Hou jij van avontuur en kan je niet wachten om de Wander afleveringen te kijken? Abonneer je dan nu op hét reisplatform van Nederland!

Wander wordt geproduceerd door Endemol Shine Beyond Nederland.

You must be logged into post a comment.